Un brașovean a primit o amendă penală de 2.400 de lei pentru că și-a hărțuit fosta concubină. Fălticeneanca i-a dat papucii bărbatului după circa opt ani de relație

Judecătoria Fălticeni îl condamnă pe Grigori Gavriluț la o pedeapsă de 2.400 de lei amendă penală (reprezentând un număr de 160 de zile amendă a câte 15 lei pe zi) pentru săvârşirea infracţiunii de „hărțuire”.

În cazul în care individul nu va plăti amenda penală, numărul zilelor-amendă neexecutate se înlocuiește cu un număr corespunzător de zile cu închisoare.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.


La data de 27 iulie 2021, Grigori Gavriluț, în vârstă de 56 de ani, domiciliat în municipiul Brașov, a ajuns în arestul IPJ Suceava, fiind reținut pentru 24 de ore.

Totul a pornit după ce L.C., din municipiul Fălticeni, a sesizat Poliția cu privire la faptul că a fost hărțuită de către Grigori Gavriluț cu care a avut o relație de concubinaj circa 7-8 ani. După ce femeia a hotărât să înceteze relația cu sus-numitul, iar cel din urmă a insistat să se împace cu aceasta. 

În perioada 24-26 iulie 2021, Grigori Gavriluț a căutat-o pe L.C. în mod insistent la domiciliu, la locul de muncă, a solicitat informații colegelor de muncă despre ea și a apelat-o pe femeie creându-i o stare de temere, conform acesteia.

În aceste condiții, la data de 27 iulie 2021, oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbat.

Adauga comentariu