Un bucureștean s-a izbit cu o autoutilitară într-o mașină de poliție pe raza localității Vama. Polițiștii se grăbeau să aresteze o persoană

Ieri, în jurul orei 07.40, un bărbat în vârstă de 62 de ani, din municipiul București, conducea o autoutilitară marca Iveco pe drumul național DN17, din comuna Vama. Acesta se îndrepta dinspre localitatea Vatra Dornei spre municipiul Suceava. 

La un moment dat, bucureșteanul s-a izbit într-o autoutilitară marca Fiat care avea aceeași direcție de mers precum autoutilitara Iveco. La volanul Fiat-ului se afla un bărbat în vârstă de 42 de ani, din județul Dâmbovița. Înaintea producerii accidentului, autoutilitara Fiat a oprit pentru a acorda prioritate de trecere unei autospeciale de poliție care se deplasa în regim prioritar, cu sistemele acustice și luminoase în funcțiune, pentru a aresta o persoană pentru săvârșirea infracțiunii de fals și la regimul rutier.

În urma accidentului, autoutilitara Iveco a ricoșat spre stânga și a lovit autospeciala de poliție marca Dacia Logan. Vehiculul din urmă era angajat în depășirea autoutilitarelor menționate.

Cele trei autovehicule au fost avariate ușor.

Toți șoferii implicați în eveniment au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele celor trei fiind negative.

sursa foto: ziare.com

Adauga comentariu