Un căjvănean și-a petrecut 24 de ore la „răcoare” după ce a mers la locul de muncă al soției și a amenințat-o cu bătaia

La data de 20 iulie 2019, pe la ora 22.50, polițiștii din Cajvana au fost au fost anunați prin 112 de către Magdalena C., din orașul Cajvana, despre faptul că soţul ei, Toader Ciot (41 de ani), din aceeași localitate, a încălcat ordinul de protecţie emis de către Judecătoria Rădăuţi şi s-a deplasat la locul ei de muncă, unde a ameninţat-o.

Până la sosirea echipajului de poliţie, bărbat a plecat de la locul de muncă al soției sale. Femeia a povestit că, în jurul orei 22.00, la locul ei de muncă din orașul Cajvana, a venit Toader Ciot care a ameninţat-o cu bătaia dacă nu îşi va retrage plângerea formulată împotriva lui.

Ulterior, pe un drum comunal neclasificat, în apropierea locuinţei reclamantei, a fost găsit Toader Ciot, care conducea un scuter Piaggio, neînregistrat, fără a avea permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule şi care mirosea a alcool. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Toader Ciot a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Suceava. Bărbatul a fost pus ulterior sub control judiciar.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „nerespectarea hotărârii judecătoreşti”, „ameninţarea”, „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Adauga comentariu