Un călugăr de la Mănăstirea Putna a fost transferat cu elicopterul de la Suceava la București. Acesta avea probleme cu plămânii și era infectat cu coronavirus

Ieri după-amiază, un călugăr de la Mănăstirea Putna a fost transferat cu un elicopter SMURD de la Suceava la București. 

Conform cotidianului Adevărul, sursele medicale susţin că pacientul era infectat cu noul coronavirus, avea probleme pulmonare grave, fiind intubat. Transferul de la spital până la Aeroportul „Ştefan cel Mare” a fost făcut cu o ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Suceava.

Călugărul de la Mănăstirea Putna din judeţul Suceava avea probleme cu plămânii de aproape 10 ani. Din păcate, s-a infectat cu noul coronavirus şi a fost internat în Spitalul Suceava, în secţia de Terapie Intensivă, de unde a fost transferat cu un elicopter SMURD la o unitate medicală din Capitală. Până acum, la Mănăstirea Putna nu s-a înregistrat niciun caz de COVID-19.

Un localnic din Putna a spus reporterilor de la Adevărul faptul că, dacă respectivul călugăr s-a infectat cu coronavirus, probabil a luat virusul din spital.

Șefa DSP Suceava, Manuela Trifan, a declarat că la Mănăstirea Putna nu s-a înregistrat niciun caz de infectare cu SARS-CoV-2, conform Adevărul.

Stareţul Mănăstirii Putna, Velnic Melchisedec, nu a fost găsit pentru a da o declarație privind acest eveniment.

sursa material: adevarul.ro
 

Comentarii

Emigrantul vesel

10.07.2021 14:41

Nu mai funcționează rugăciunile, postul și alte alea?🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Bine ca bagă prostii în capul oamenilor, deschid cărți, le fură banii și mor de gripă 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Adauga comentariu