Un câmpulungean care trebuia să se afle în carantină a fost prins de polițiști în timp ce consuma singur băuturi alcoolice în gară. Individul i-a mințit pe polițiști cu privire la identitatea sa

Ieri, 19 aprilie 2021, în jurul orei 23.30, un echipaj de poliție care patrula pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc l-a observat pe un tânăr în timp ce consuma băuturi alcoolice în parcarea gării din localitate. Așadar, polițiștii i-au solicitat individului să se legitimeze, dar acesta le-a comunicat date false din cauza cărora nu s-a putut realiza legitimarea la fața locului, l-au condus pe tânăr la sediul Poliției. 

În cele din urmă s-a aflat faptul că tânărul are 22 de ani și este localnic. De asemenea s-a mai constatat și că individul figura ca ar trebui să se afle în carantină de pe data de 17 aprilie 2021.

În aceste condiții, polițiștii l-au amendat pe tânăr cu 1.000 de lei pentru că nu a respectat măsura carantinării și pentru că se afla în afara locuinței după ora 22.00 fără vreun motiv legal. Individul a fost amendat și pentru că și-a bătut joc de polițiști furnizându-le date false cu privire la identitatea sa, dar și pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice.

Adauga comentariu