Un câmpulungean a fost găsit mort în fața unui gater abandonat

La data de 13 februarie 2020, la ora 12.20, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost anunțată prin 112 de către Ilie R. despre faptul că l-a găsit decedat pe Mihai B. (56 de ani), din localitate, pe un teren viran.

Locul în care a fost găsită persoana decedată este situat pe strada Aeroportului și aparține Primăriei Câmpulung Moldovenesc, pe acest teren funcționând anterior un gater. Mihai B. locuia singur într-o construcție abandonată situată pe acest teren.

Cadavrul a fost găsit lângă ușa de acces în construcție, în exteriorul acesteia și cu ocazia efectuării cercetării la fața locului s-a constatat că nu prezenta urme de violență. Personalul SAJ Suceava care a intervenit la eveniment a constatat decesul lui Mihai B., precizând că nu se indică resuscitare.

Din cercetările făcute de polițiști a reieșit faptul că bărbatul era divorțat, nu a păstrat legătura cu familia și obișnuia să consume cantități mari de alcool. Acesta era angajat la un gater din municipiul Câmpulung Moldovenesc și a fost văzut ultima dată în viață de administratorul și angajații acestei societăți la data de 12 februarie a.c., în jurul orei 18.00, când a plecat de la muncă.

Polițiștii au anunțat Compartimentul de Medicină Legală Câmpulung Moldovenesc în vederea efectuării necropsiei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu