Un căruțaș implicat într-o bătaie ca la țară a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare pentru tentativă de omor

Ieri, Tribunalul Suceava a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pe numele lui Ștefan Lazăr (40 de ani), din comuna Izvoarele Sucevei, condamnat la trei ani și șase luni pentru săvârșirea infracțiunii de „tentativă de omor”.

Tot ieri, polițiștii din Pojorâta l-au identificat pe individ pe la ora 21.30 și l-au condus la Penitenciarul Botoșani.


La data de 24 septembrie 2019, pe la ora 18.45, polițiștii din Pojorâta au fost anunțați prin 112 de către Ștefan Lazăr, din comuna Izvoarele Sucevei, despre faptul că Bogdan Serediuc (24 de ani), din aceeași localitate, a fost agresat fizic și a fost lovit în zona capului, motiv pentru care are nevoie de o ambulanță.

La fața locului se deplasat un echipaj SMURD, care i-a acordat îngrijiri medicale lui Bogdan Serediuc, care ulterior a fost transportat la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc.

Polițiștii i-au luat la întrebări pe Boris Serediuc (36 de ani) și pe Ștefan Lazăr (39 de ani), ambii din comuna Izvoarele Sucevei, primul frate cu victima. Lazăr a declarat faptul că în timp ce se deplasa cu căruța, a lovit gardul fraților Serediuc, aceștia sărind la bătaie. În timp ce Ștefan Lazăr se bătea cu Bogdan Serediuc, ambii căzând jos, Boris Serediuc a vrut să-l lovească, dar a greșit și l-a lovit pe fratele său. Spusele lui Lazăr se cam bat cap în cap cu cele ale lui Boris Serediuc, care a spus că, fără să aibă un motiv, Ștefan Lazăr l-a lovit pe fratele său în zona capului.

Cu ocazia discuțiilor avute la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc de polițiști cu victima Bogdan Serediuc, acesta a declarat faptul că a fost bătut de către Ștefan Lazăr.

Pe numele acestuia din urmă, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, fiind reținut pentru 24 de ore.

sursa foto: www.oradesibiu.ro

Adauga comentariu