Un cioban care a furat mai multe bunuri de la o stână a fost găsit la o spălătorie din Suceava

La data de 1 mai 2019, pe la ora 14.00, Poliția municipiului Suceava a fost anunțată prin 112 de către Iulia I. (34 de ani), localnică, despre faptul că la o spălătorie situată pe strada Victoriei, l-a găsit pe un fost angajat al său, având bunuri furate de la ea.

Reclamanta a susţinut că în curtea acestei spălătorii a găsit două scaune ergonomice şi un covor care provin de la stâna pe care ea o are pe strada Apeductului din municipiul Suceava şi care au fost furate de Vasile Botezat (49 de ani), din Salcea, fost cioban la acea stână care în prezent este angajat la spălătorie.

În urma verificărilor făcute de polițiști s-a stabilit că  acel covor despre care reclamanta Iulia I. susţine că a fost furat de la stâna ei aparţine Mariei G., care l-a adus la curăţat în cursul aceleiaşi zile. Cu privire la cele două scaune ergonomice aflate în curtea spălătoriei, Vasile Botezat a declarat că le-a găsit la un buncăr din cartierul Obcini.

Femeia a depus plângere împotriva lui Vasile Botezat susţinând faptul că în perioada 18 – 19 aprilie 2019, acesta a furat de la stâna situată pe strada Apeductului din Suceava patru covoare, o combină audio, un cazan de aluminiu de 250 de litri şi două scaune ergonomice.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt” cercetările fiind continuate de Biroul de Investigații Criminale Suceava.

Adauga comentariu