Un cioban din Grănicești a fost acuzat că ar fi lovit un adolescent în vârstă de 13 ani. Poveștile celor doi se bat cap în cap

Aseară, în jurul orei 21.15, M.G.P. (13 ani), din comuna Grănicești, s-a dus la stâna administrată de G.D. (54 de ani), localnic, fără a-l aștepta ciobanul.

Pe la ora 21.30, adolescentul a sunat la 112 și a anunțat faptul că a fost lovit de un cioban.

Minorul a spus faptul că în momentul în care a ajuns la stână, G.D. l-a chemat în interiorul stânei pentru a-i oferi brânză. Atunci, ciobanul l-a împins pe M.G.P., iar acesta a căzut și s-a lovit.

Ciobanul a spus că în timp ce se ducea la domiciliul său, l-a văzut pe adolescentul care intenționa să intre în stână. Atunci G.D. a strigat la minor să plece, iar în timp ce M.G.P. a luat-o la fugă s-a împiedicat și a căzut.

Inițial adolescentul a fost diagnosticat cu „traumatism toracic minor și traumatism occipital minor declarativ”. Acesta a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava, unde în urma investigațiilor de specialitate a fost diagnosticat cu „traumatism cranio cerebral prin agresiune fizică, contuzie torace”.

Polițiștii cercetează cazul cu privire la săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

sursa foto: www.cancan.ro

Adauga comentariu