Un consilier local din Vicovu de Sus a fost amendat cu 2.000 de lei pentru că mai mulți participanți de la „Șezătoarea vicovenilor” nu purtau mască de protecție în Căminul Cultural din Laura

Ieri, pe la ora 19.30, polițiștii din orașul Vicovu de Sus au fost informați despre faptul că în interiorul Căminului Cultural din Laura este organizat un eveniment unde nu sunt respectate măsurile de protecție împotriva coronavirus.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au constatat că în respectivul loc se desfășura „Șezătoarea viconenilor”, eveniment organizat de către Primăria Vicovu de Sus în parteneriat cu școlile gimnaziale din zonă. „Șezătoarea vicovenilor” se desfășoară în perioada 15 - 19 februarie 2022, în intervalul orar 15.00 - 20.00 și presupune activități meșteșugărești și culturale cu specific tradițional.

Polițiștii l-au găsit la Căminul Cultural din Laura pe Constantin Gheorghiță, consilierul local din cadrul Primăriei Vicovu de Sus care a organizat evenimentul și mai mulți participanți. Numărul de participanți era respectat, dar 15 persoane au fost identificate nepurând mască de protecție obligatorie. Cele 15 persoane au fost sancționate contravențional, iar organizatorul a fost amendat cu 2.000 de lei pentru că nu a luat măsurile de protecție stabilite împotriva răspândirii coronavirusului.

De când a început acest eveniment în presa locală au apărut o serie de fotografii în care pot fi observate mai multe persoane care nu poartă mască de protecție. Printre aceste persoane se numără membrii conducerii Primăriei Vicovu de Sus, ambasadorul Coreei de Sud din România și mulți alți participanți. Mai exact, în imagini apare o singură persoană care purta mască de protecție.

sursa foto: suceavalive.ro

 

 

Adauga comentariu