Un copil de doi ani a scăpat nevătămat după ce a căzut în fântână

Ieri dimineață, pe la ora 08.00, s-a anunțat prin 112 faptul că un copil, în vârstă de doi ani, din satul Nicani, comuna Zamostea, a căzut în fântână.

Din verificările făcute de polițiști a reieșit faptul că minorul Ilie H., din municipiul Suceava, se afla la domiciliul bunicilor săi din comuna Zamostea.

În jurul orei 08.00, bunica s-a deplasat împreună cu minorul Ilie H. la adresa străbunicului minorului, unde băiatul, în timp ce se juca și într-un moment de neatenție al bunicii a căzut într-o fântână adâncă de opt metri, construită din tuburi din beton cu diametru de 80 de centimetri. Fântâna era acoperită cu o placă din OSB și tablă.

Imediat au fost alertați vecinii care, cu o scară, au coborât în fântână și l-au scos pe minor. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul de pe ambulanță, ocazie cu care s-a stabilit că băiatul nu avea leziuni, traume, stare de sănătate fiind stabilă.

Ulterior, copilul a fost transportat la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării tratamentului de specialitate.

Cercetările sunt continuate de către Postul de poliție Zamostea cu privire la comiterea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu