Un cuțitar a atacat un localnic din Pătrăuți după care s-a ascuns în podul casei mamei sale

La data de 21 octombrie 2018, pe la ora 15.45, polițiștii din Dărmănești au fost anunțați prin 112 de către o femeie din localitatea Pătrăuți despre faptul că o persoană a fost agresată în aceeași localitate de către o persoană necunoscută.

La scurt timp, polițiștii din Dărmănești au mai primit un apel prin 112 din partea lui Silviu Moțoc (31 de ani), din comuna Brehuiești, județul Botoșani, care a precizat că „a bătut o persoană și vrea să se predea", menționând că se află „în deal la țigani”.

Apelanta a fost găsită de către agenții de poliție. Aceast a declarat că l-a găsit pe Adrian H. (40 de ani), localnic, pe un drum comunal neclasificat, având urme de agresiune motiv pentru care a sunat la 112.

Victima a primit îngrijiri medicale de specialitate de la echipajul medical sosit la fața locului, care după primele investigații a stabilit diagnosticul preliminar „plagă superficială prin înjunghiere coapsă stânga și antebraț stâng”.

Din primele cercetări făcute de polițiști a reieșit că Adrian H. a fost lovit cu un cuțit de către Silviu Moțoc în apropierea unui magazin, la o distanță de aproximativ 10 metri de unitatea comercială.

Cum agresorul s-a adăpostit în podul casei mamei sale, polițiștii din Dărmănești au solicitat intervenția luptătorilor SAS Suceava, care au acordat sprijin pentru extragerea agresorului și conducerea acestuia la sediul Secției de Poliție Rurală nr.5 Dărmănești.

Adrian H. a fost transportat Spitalului Judeţean Suceava, stabilindu-i-se diagnosticul preliminar „plagă superficială prin înjunghiere coapsă stânga și antebraț stâng”, fiind în afara oricărui pericol.

Procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus administrarea de probe şi în funcţie de evoluţia stării de sănătate şi rezultatul examinării medico – legale a persoanei vătămate, să fie luate măsuri preventive.

Cercetările vor fi continuate de polițiști sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”.

Sursa foto: www.hunedoaralibera.ro

Adauga comentariu