Un „Dorel” bezmetic ce conducea un TIR a lovit o mașină în parcarea de la Iulius Mall și a fugit de la locul faptei

Astăzi, în jurul orei 14.30, un sucevean și-a găsit mașina avariată în parcarea de la Iulius Mall Suceava, care în ultima perioadă a devenit obiectiv turistic, mai ales când sunt sărbători religioase. 

Tânărul lucrează la un magazin din interiorul complexului comercial. Pe la ora 08.30, acesta și-a lăsat mașina în înghesuita parcare a mall-ului. 
„Când mai aveam puțin până la intrea în mall, am văzut un camion încercând să treacă printre mașini. Am văzut că a trecut, am considerat că e totul în regulă. Precizez faptul că o mașină mică trece oarecum greu pe acolo, un camion vă dați seama cum trece”, a declarat păgubitul, Ionel Sasu.

Suceveanul și-a continuat drumul spre locul de muncă, negândindu-se că mașina sa a fost avariată chiar sub ochii săi. 

Pe la 14.30, terminând programul de muncă, acesta, s-a întors la mașină. În momentul în care a observat că autoturismul este avariată și-a dat seama că ceea ce a văzut înainte să intre la programul de muncă, nu a fost în tocmai „ok”.

Păgubitul a menționat că șoferul ,care i-a zgâriat autoturismul, se afla la volanul unui camion alb neinscripționat. Individul s-a văzut trecut și a plecat ca și cum nu a făcut nimic.

Ionel Sasu urmează să depună o plângere la poliție, sperând că oamenii legii vor face ceva în această privință.

sursa foto: svnews.ro

Adauga comentariu