Un „elev” al școlii de șmecheri de la Albina a fost scos din dulapul în care se ascundea și introdus în Penitenciarul Botoșani

Ieri, pe la ora 16.30, Iulian Ciobotaru (25 de ani), din municipiul Suceava, a fost depus în Penitenciarul Botoșani. Pe numele acestuia, Judecătoria Suceava a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisorii pe numele tânărului. Acesta a fost condamnat la un an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „furt”.

Polițiștii au aflat că individul se ascundea într-un apartament de pe strada Lazăr Vicol din municipiul Suceava. Așadar, oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au efectuat somațiile legale prin care i-au solicitat lui Iulian Ciobotaru să deschidă ușa apartamentului pentru a le permite accesul și să se predea. Acesta s-a uitat pe vizorul ușii, dar nu le-a deschis ușa. În aceste condiții, oamenii legii au pătruns în apartament spărgând ușa.

Iulian Ciobotaru s-a ascuns într-un dulap din dormitorul apartamentului. Tânărul a fost scos din dulap, imobilizat și escortat până la Penitenciarul Botoșani.

Tânărul este trimis în judecată în mai multe dosare furt și de port fără drept de obiecte periculoase.

 

Adauga comentariu