Un elev al școlii de șmecheri de la Albina a picat examenul de spart oglinzi la mașini. Polițiștii l-au amendat și pentru că nu are certificat de vaccinare Covid

La data de 28 octombrie 2021, la ora 03.52, Poliția municipiului Suceava a fost anunțată prin 112 despre faptul că în fața magazinului Profi din zona Nordic de pe Bulevardul George Enescu din Suceava, o persoană a provocat distrugeri la mai multe mașini.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la data de 28 octombrie a.c., în jurul orei 03.50, Bogdan Sefciuc (23 de ani), din municipiul Suceava, fiind sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce era în fața magazinului Profi de pe bulevardul George Enescu, a provocat distrugeri la două autoturisme, respectiv la un Volkswagen Passat i-a rupt oglinda stângă, iar la un Mercedes Sprinter stergătoarele. 

După producerea distrugerilor, autorul a fugit spre strada Aleea Venus. Echipajul de poliție deplasat în zonă a reușit să îl prindă pe Bogdan Sefciuc în scara blocului în care locuiește.

Acesta a fost dus la sediul Poliției municipiului Suceava, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugere”.

De asemenea, individul a fost sancționat contravențional pentru deplasarea în intervalul 22.00 – 05.00 cu amendă în valoare 500 de lei și pentru adresare de injurii cu amendă în valoare de 500 de lei.

Adauga comentariu