Un elev obraznic a fost dat jos, în frig, de șoferul unui microbuz școlar

În cursul acestei dimineți, în orașul Milisăuți s-a iscat un conflict între șoferul unui microbuz destinat pentru transportul elevilor și tatăl unui elev. Șoferul microbuzului a certat unul dintre copiii pe care îi transporta de acasă până la școală și viceversa.

Tatăl copilului l-a luat la întrebări pe șoferul respectiv, pentru a afla ce are „de împărțit” cu copilul său și de ce strigă la minor. Conflictul dintre cei doi adulți a fost filmat de către părintele elevului și distribuit pe Facebook.

Viceprimarul municipiului Milișăuți, Vichentie Popescu, a declarat faptul că a aflat despre un coflict dintre un șofer al unui microbuz destinat transportului de elevi și un părinte al unui copil. 

„Am auzit ceva discuții dimineață, că ar fi fost șoferul pe la primărie și ne-a atenționat despre un copil căruia i-a spus să coboare prin spate, nu prin față. A fost parcă și pe la primar și i-a spus”, a declarat viceprimarul municipiului Milișăuți, Vichentie Popescu.

„Am chemat astăzi administratorul școlii și pe cei doi șoferi pentru a vorbi. Șoferul i-a spus copilului să coboare prin spate pentru că prin față îl poate lovi o mașină și să-l omoare. Copilul aruncă mizerii prin autobuz și spune <<și ce dacă>>, este un copil obraznic. Nu poate șoferul să stea după fundul lui mereu pentru că vine el când și când, iar vine, maică-sa filmează. Copiii coboară din mașină și o iau la fugă, iar șoferul i-a spus să coboare prin spate. Eu am adus un microbuz pentru școală și două la primărie să nu se umble pe jos, dar o să le bag în service și să meargă pe jos. Să-l ducă maică-sa în cârcă, doar nu-s obligat eu să le car copiii. Dacă nu îi convine să își ducă copilul cu bicicleta. Microbuzul îi ia copilul de la poartă și tot nu e bine. Șoferul nu poate să aștepte 10 minute în stație, cu mașina plină de elevi, pentru un trântor care întârzie mereu. Sunt atâția copii care ajung la timp în stație. Copilul este obraznic, dar dacă îl lovește o mașină cine este răspunzător de el? Șoferul și cu mine am fi răspunzători dacă pățește ceva. Copilul a primit educația să arunce semințe și ambalaje în microbuz, iar mama lui se supără dacă îi ceartă cineva <<puiucul>>. Părinții sunt de aia care așteaptă ajutor social, iar taică-su <<trage cu păhărelul>>. Să-și ducă copilul de acum de mânuță la școală, microbuzul se duce încă vreo 200 de metri doar pentru el. Șoferul ajunge, vede că vine copilul încet și îl claxonează să vină mai repede, iar maica-sa vine și filmează. După ce că le dau mașină, mai vor și să îi iau pe fiecare de la poartă”, a declarat primarul orașului Milișăuți, Mircea Laurus.

Acesta a recunoscut faptul că în această dimineață s-a iscat un conflict între părinții unui elev și soferul microbuzului. Vinovați ar fi părinții și copilul deoarece este obraznic și face numai prostii, din ambiție. Așadar, din cauza unui copil obraznic și din cauza unor părinți care ar face orice pentru a nu își certa odrasla, restul copiilor din Milișăuți ar putea să sufere. Elevii care nu fac probleme, ar putea să nu mai beneficieze de transportul din partea primăriei.

sursa foto: zch.ro

Adauga comentariu