Un gaterist din Ciumârna, prieten bun de-al fiului primarului Traian Iliesi din Moldovița, a fost amendat cu 8.000 de lei după ce polițiștii au găsit în curtea acestuia lemne fără documente de proveniență

În perioada 1 - 2 martie 2022, polițiștii suceveni au efectuat un control pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice la SC Ucitemar SRL, din Ciumârna, după ce au primit informații că ar exista mai multe nereguli.

În urma controlului oamenii legii au aplicat firmei patru amenzi în valoare totală de 8.000 de lei și au confiscat circa cinci metri cubi de lemn rotund pentru care nu au fost identificate documente de proveniență.

SC Ucitemar SRL este administrată de către Gheorghe Teodor Ciornei. Firma are ca obiect de activitate preponderent „exploatarea forestieră”, iar ca obiect de activitate principal „silvicultura si alte activitati forestiere”. 

Gheorghe Teodor Ciornei este un apropiat de-al lui Narcis Traian Iliesi, fiul lui Traian Iliesi, primarul comunei Moldovița. Conform sătenilor, Ciornei și Iliesi ar fi construit ilegal un complex de cabane în satul Ciumârna.

Imaginea este informativă, nu este de la acest eveniment.

sursa foto: adevarul.ro

 

 

 

Adauga comentariu