Un hoț care a comis nouă furturi pe raza comunei Stulpicani a fost reținut de polițiști

La data de 11 iunie 2019, polițiștii au continuat cercetările cu privire la mai multe furturi din locuință comise pe raza localității Stulpicani în perioada 2018 – 2019.

Dosarele penale au fost înregistrate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului. Conducerea subunității a dispus reunirea tuturor dosarelor penale care au ca obiect furturi din locuință comise în zona Molidului de pe raza comunei Stulpicani, din perioada 2018 – 2019. 

În acest caz, în urma administrării de probe, polițiștii au făcut investigaţii, au audiat martori și au întocmit un cerc de suspecți.

La data de 11 iunie a.c., împreună cu două grupe SAS din cadrul IPJ Suceava, polițiștii au făcut patru  percheziții domiciliare pe raza comunelor Stulpicani  și Ostra, fiind găsite bunuri despre care există suspiciunea că ar fi fost furate.

Oamenii legii au dispus continuarea urmăririi penale față de suspectul Ionuț Curelaru (21 de ani), din comuna Stulpicani, pentru comiterea a nouă infracțiuni de „furt calificat”.

În cursul zilei de 11 iunie a.c., Poliția orașului Frasin a reținerea pentru 24 de ore a acestuia. Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava, iar în cursul zilei de astăzi urmează a se propune arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile.

 

 

Adauga comentariu