Un hoț, care l-a lovit cu o bâtă în cap pe proprietarul șurii din care voia să fure, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare

Judecătoria Fălticeni l-a condamnat pe Daniel Petrovan la doi ani de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată în forma tentativei”. Termenul de supraveghere stabilit este de doi ani.

De la inculpat a fost confiscată bâta din lemn folosită la săvârșirea faptei.

Pe parcursul termenului de supraveghere inculpatul este obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, în cadrul Primăriei Municipiului Suceava sau în cadrul Primăriei comunei Moara, pe o perioadă de 90 de zile

Pronunțarea a fost dată la începutul lunii iunie 2022 și nu era definitivă. Față de aceasta se putea face apel în termen de 10 zile de la comunicare.


La data de 17 februarie 2021, în jurul orei 17.00, Daniel Petrovan a pătruns fără drept în șura unui bărbat, în scopul de a sustrage bunuri.

La un moment dat, individul a fost surprins de proprietar, în timp ce depozita mai multe bunuri pe care urma să le fure. Pentru a-și asigura scăparea, inculpatul l-a lovit pe bărbat cu o bâtă din lemn în zona capului și a mâinii stângi.

Victima s-a ales cu leziuni traumatice care au necesitat un număr de 13 - 15 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Inculpatul a recunoscut fapta și a spus că o regretă.

Adauga comentariu