Un hoț de biciclete recidivist, în vârstă de 58 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul a fost recent eliberat din pușcărie

Judecătoria Suceava a admis propunerea luării măsurii arestului preventiv pentru 30 de zile față de inculpatul Corneliu Gavreliuc (58 de ani), din municipiul Suceava, pentru săvârșirea infracțiunii de „furt”.

 

Măsura poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.


Corneliu Gavreliuc este un cunoscut recidivist. De curând individul a fost eliberat din pușcărie, iar prin luna august a anului curent a furat mai multe biciclete. Individul fura biciclete de unde apuca, fie din scara blocului, fie din garaje sau de afară.

Polițiștii l-au identificat pe individ rapid, având în vedere că acesta fura biciclete și în trecut.

În luna august individul a furat cel puțin trei biciclete în valoare totală de circa 5.000 de lei, acestea fiind recuperate și au ajuns din nou la proprietarii lor.

Conform presei locale, Gavreliuc a mai fost arestat preventiv pentru furtul mai multor biciclete, în valoare de 10.000 de lei. Mai exact, în perioada august 2014 - iulie 2015, suceveanul fura biciclete la foc automat pe raza municipiului reședință de județ.

 

Adauga comentariu