Un hoț din Fălticeni a încercat să evadeze din Arestul IPJ Maramureș

Clădirea Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă (CRAP) Maramureş va intra în reparaţii după ce doi tineri aflaţi în arest au încercat să evadeze dislocând un geam.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureş, Anca Pop, Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Maramureş va beneficia de lucrări suplimentare de verificare şi consolidare, în vederea efectuării recepţiei finale, detalii stabilite de comun acord cu executantul lucrării, proiectantul, dirigintele de şantier şi beneficiarul.

„În acest context, la 25 iulie 2021, persoanele aflate în stare de arest în CRAP Maramureş au fost relocate în alte judeţe", a precizat Anca Pop.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş a dat detalii și cu privire la tentativa de evadare a doi tineri aflaţi în arest.

„Poliţiştii Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă Maramureş i-au surprins pe doi tineri, unul de 24 de ani din Fălticeni, arestat pentru comiterea infracţiunilor de furt şi tentativă la furt calificat şi un altul de 18 ani din Vişeu de Sus, arestat pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă la viol, care au încercat să disloce geamul termopan de la grupul sanitar din cameră, prevăzut cu gratii. În cauză, pe numele celor doi tineri s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare pentru săvârşirea infracţiunii de evadare în forma tentativei şi distrugere", a spus Anca Pop.

Adauga comentariu