Un hoț a fost condamnat definitiv la un an de închisoare pentru că a furat creme, vitamine și rezerve pentru aparatul de ras din Iulius Mall Suceava. Individul voia să meargă cu trenul până în Arad dar a pierdut banii la păcănele

Curtea de Apel Suceava a admis apelul inculpatului Traian Popină împotriva sentinței penale prin care era condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu executare și amendă penală de 2.030 de lei pentru săvârșirea infracțiunii de „furt”.

În urma apelului pedeapsa a fost micșorată la un an de închisoare cu executare și 2.030 de lei amendă penală.

Această decizie a rămas definitivă.


La data de 8 aprilie 2019, angajații magazinului SC DM Drogherie Market SRL, din incinta Iulius Mall din municipiul Suceava, cu privire la faptul că un individ a furat mai multe produse din magazin.

La data menționată, pe la ora 17.00, Traian Popină a furat din magazinul respectiv o cremă antirid, o cremă antireumatică, o cutie cu vitamine Omega și două rezerve pentru aparat de ras Gillette, pe care le-a ascuns în geacă. Prejudiciul creat a fost de 315,95 de lei. Individul a fost oprit de către agenții de securitate după ce a trecut de casele de marcat fără a le plăti. Agenții de pază au pus mâna pe hoț în zona Cafenelei Promenade. Produsele au fost ridicate de la individ și predate reprezentantului magazinului.

În acea zi, în jurul orelor 15.30 - 16.00, Traian Popină a ajuns cu trenul în Gara Burdujeni. Acesta intenționa să plece în Arad cu trenul Iași - Timișoara. Deoarece acesta ar fi trebuit să aștepte circa două ore până la venirea trenului, a merg până în Iulius Mall Suceava, unde a intrat într-o sală de jocuri mecanice și a pierdut suma de 400 de lei. Pentru că a rămas fără bani de bilet, Popină s-a deplasat până în magazinul menționat pentru a fura mai multe bunuri, pe care ulterior voia să le vândă.

Individul nu se afla la primul contact cu legea penală, acesta fiind condamnat de mai multe ori pentru infracțiuni de furt calificat.

Adauga comentariu