Un hoț a fost lăsat fără telefon de un tânăr pe care îl cunoștea din vedere, în timp ce-și servea cafeaua la „bomba” de la Albina

La data de 10 ianuarie 2021, la ora 16.15, Poliţia municipiului Suceava a primit o plângere din partea lui Ștefan Semian (24 de ani), din municipiul Suceava, cu privire la faptul că la aceeaşi dată, în jurul orei 14.30, în timp ce se afla în incinta unui bar din zona Albina, o persoană necunoscută i-a solicitat telefonul mobil marca Huawei pentru a efectua un apel, ulterior aceasta părăsind incinta localului cu telefonul asupra sa.

În cursul zilei de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 14.20, persoana vătămată Ștefan Semian s-a deplasat la barul de la Albina, pentru a servi o cafea. În momentul în care a intrat în interior, acesta a fost abordat de un tânăr pe care îl cunoaște doar din vedere, care l-a întrebat dacă are un telefon mobil pentru a efectua un apel. Semian i-a oferit telefonul mobil individului respectiv, după care acesta a ieșit afară pentru a vorbi, dar nu a mai revenit.  

Valoarea prejudiciului este de circa 300 de lei.

În acest caz sunt făcute cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de „furt”.

Ștefan Semian a avut de-a lungul timpului mai multe probleme cu legea. Acesta a comis mai multe furturi pe raza municipiului Suceava, ajungând să fie arestat preventiv în urma unei tâlhării săvârșite asupra unei vânzătoare de la un magazin Profi din cartierul Burdujeni.

Sursa foto: Facebook/ Stefan Semian

 

Adauga comentariu