Un hoț recidivist a fost băgat la „răcoare”, după ce a spart un chioșc de ziare

La data de 4 aprilie 2019, la ora 09.00, polițiștii din Câmpulung Moldovenesc au fost anunțați despre faptul că, în intervalul 3 aprilie a.c., ora 16.00 – 4 aprilie a.c., ora 08.30, hoții au pătruns într-un chioșc de ziare din municipiul Câmpulung Moldovenesc după ce au forțat o ușă.

Polițiștii deplasați la faţa locului au stabilit faptul că autorii au pătruns în interiorul chioșcului smulgând unul din belciugele în care era fixat lacătul și au sustras 80 de lei și alte bunuri, paguba fiind estimată la circa 400 de lei.

Ulterior, în urma investigațiilor desfășurate de oamenii legii a fost prins autorul furtului, respectiv Valentin Petrea (19 ani), localnic. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventive din cadrul IPJ Suceava.

Astăzi, procurorii vor propune luarea măsurii preventive de arestare preventivă pentru 30 de zile, având în vedere că tânărul se află sub două măsuri de control judiciar dispuse de Tribunalul Giurgiu și Parchetul de pe Judecătoria Câmpulung Moldovenesc. De asemenea, Petrea mai are calitatea de inculpat în alt dosar de „furt calificat” aflat în lucru la Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „furt calificat”.

 

Adauga comentariu