Un hoț sucevean în vârstă de 53 de ani, urmărit național, a fost depistat pe raza municipiului Bistrița. Individul este condamnat la peste patru ani de închisoare

Un sucevean de 53 de ani, suspect că ar fi sustras portofelul unei femei în autogara Năsăud, a fost arestat de polițiști. Acesta era condamnat la închisoare și în alt dosar de furt calificat.

Ieri, 9 iulie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri, cu sprijinul polițiștilor de la Inspectoratul de Poliție Județean Suceava au depistat, pe raza municipiului Bistrița, un sucevean de 53 de ani, urmărit național fiind condamnat la închisoare.

Pe numele bărbatului de 53 de ani, din localitatea Arbore, Judecătoria Suceava a emis, la data de 29 iunie a.c., un mandat de executare a pedepsei închisorii prin care este condamnat la pedeapsa de 4 ani și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Totodată, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din Năsăud au indicii că, la data de 8 iulie a.c., în timp ce se afla în autogara din Năsăud, suceveanul ar fi sustras un portofel în care se afla suma de 450 de lei. Polițiștii au recuperat banii pe care i-au restituit păgubitei, o femeie de 71 de ani, din Dumitra și au întocmit dosar penal pentru furt. Acesta a fost încarcerat în penitenciarul Bistrița.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

sursa material: someseanul.ro

Adauga comentariu