Un hoț, în vârstă de 21 de ani, a ajuns în arestul IPJ Suceava după ce l-a bătut pe un tânăr în incinta agenției de pariuri „Casa Pariurilor”

Aseară, Gabriel Raul Iorga (21 de ani), din comuna Dornești, a ajuns în arestul IPJ Suceava pentru că la data de 30 aprilie 2021, pe la ora 21.00, în timp ce se afla în agenția de pariuri „Casa Pariurilor” din comuna Dornești, l-a lovit pe un tânăr cu pumnul în zona feței, a abdomenului și a mâinii stângi. În urma agresiunii fizice, tânărul și-a amenințat victima. În cele din urmă, victimei fiindu-i creată o stare de temere a anunțat Poliția. 

După mai multe cercetări, polițiști au stabilit ieri că Iorga merită să petreacă cel puțin 24 de ore în arestul IPJ Suceava. Astăzi, agresorul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți pentru luarea unor măsuri preventive.

Gabriel Raul Iorga a fost condamnat:

  • la data de 29 iulie 2020 la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”. Atunci partea vătămată  era Holzindustrie Schweighofer
  • la data de 25 februarie 2021 la un an și trei luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”. Atunci partea vătămată era un tânăr.

sursa foto: www.google.ro

Adauga comentariu