Un humorean a fost reținut pentru 24 de ore după ce a dat nas în nas cu un echipaj de poliție pe un drum cu sens unic

Ieri, în jurul orei 10.30, un echipaj de poliție din Gura Humorului a identificat un autoturism marca Volkswagen Passat care circula dinspre Piața Agroalimentară spre localitatea Mănăstirea Humorului, nerespectând semnificația indicatorului „Accesul Interzi”. Cetățeanul circula pe un drum cu sens unic.

La volanul Passat-ului se afla Constantin Vacaru (37 de ani), din orașul Gura Humorului. Acestea le-a prezentat oamenilor legii buletinul, certificatul de înmatriculare și polița de asigurare RCA, și permisul de conducere eliberat de autoritățile din Bulgaria în anul 2017.

Deoarece polițiștii aveau suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere, au verificat bazele de date. Astfel, au aflat că individul nu are permis de conducere și documentul respectiv este fals.

Constantin Vacaru s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „uz de fals” şi „complicitate la comiterea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale”.

Polițiștii l-au reținut pe individ pentru 24 de ore și l-au introdus în arestul IPJ Suceava.

Adauga comentariu