Un humorean s-a îmbătat atât de tare încât și-a parcat mașina în apropierea „Zidului Morții” și s-a mutat pe bancheta din dreapta

Aseară, pe la 22.30, un cetățean a anunțat autoritățile cu privire la faptul că în apropierea „Zidului Morții”, din comuna Șcheia, un șofer beat și-a parcat mașina.

La fața locului polițiștii au identificat mașina respectivă, parcată pe partea dreaptă a centurii ocolitoare a municipiului Suceava, din direcția „Zidul Morții” - Moara. Mașina respectivă, marca Audi, era cu motorul oprit și cu luminile închise. În autoturism, pe bancheta din față - dreapta se afla Nicolae Cîmpeanu (53 de ani), din municipiul Gura Humorului.

Individul a spus că a venit cu mașina respectivă din Gura Humorului, dar ar fi condus-o soția acestuia, care la un moment dat ar fi oprit mașina și ar fi plecat la pas de la fața locului.

În apropierea mașinii se mai aflau încă trei tineri care au susținut faptul că autoturismul în cauză a fost condus de către Nicolae Cîmpeanu. Cei trei l-au urmărit pe Cîmpeanu încă de când autoturismul Audi se afla în mișcare, iar în interiorul acestuia se afla doar individul menționat. Conform tinerilor, șoferul Audi-ului ar fi oprit mașina și ar fi urcat pe scaunul pasagerului după ce și-a dat seama că cei dintâi îl urmăresc.

Nicolae Cîmpeanu a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Individul a fost dus la spital pentru a i se recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și l-au sancționat contravențional pe individul turmentat pentru că nu avea declarație pe proprie răspundere.

Adauga comentariu