Un ieșean a furat 1.000 de euro din torpedoul mașinii unui bistrițean, la Vatra Dornei. Făptașul a fost prins și a petrecut 24 de ore în arest

La data de 12 ianuarie 2021, G.B. (32 de ani), din municipiul Bistrița, județul Bistrița Năsăud, a anunțat poliția din municipiul Vatra Dornei cu privire la faptul că la data de 10 ianuarie 2021 niște persoane necunoscute i-au furat din torpedoul mașinii 1.000 de euro. Autoturismul marca Volkswagen Passat se afla parcat pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Vatra Dornei la data comiterii infracțiunii.

Conform apelantului, la data de 10 ianuarie 2020, în jurul orei 11.00, a parcat mașina pe strada menționată, vis-a-vis de clădirea Clubului Sporturilor de Iarnă, iar pe urmă acesta s-a dus spre pârtia de schi. Când s-a întors la autoturism și a verificat torpedoul a constat faptul că persoane necunoscute au pătruns în interiorul autoturismului, fără a deteriora sistemul de închidere, și au furat suma de 1.000 de euro.

În urma investigațiilor oamenilor legii s-a constat că o persoană necunoscută a deschis mașina în cauză cu un dispozitiv electronic tip telecomandă și a furat suma de bani.

Ieri, polițiștii din Vatra Dornei l-au identificat pe făptuitor, respectiv pe Eugen Bobârnat (40 de ani), din comuna Miroslava, județul Iași. Acesta a recunoscut fapta. Pe timpul cercetărilor, autoturismul marca Audi A4, al făptașului a fost indisponibilizat.

 

Bobârnat a susținut că îi va restitui suma de bani victimei la data de 14 ianuarie 2021.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava, până astăzi la ora 12.00. Față de inculpat a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”.

 

Adauga comentariu