Un împătimit al păcănelelor a fost prăduit de către o domniță de care s-a amorezat

Ieri, în jurul orei 23.00, Daniel G. (30 de ani), din municipiul Suceava, a anunțat polițiștii din Burdujeni despre faptul că o persoană i-a furat un telefon mobil.

În urma cercetărilor, s-a aflat că pe la ora 21.00, Daniel G. a consumat băuturi alcoolice și s-a jucat la păcănele în barul „Havana Luchian” de pe strada Jean Bart, din municipiul Suceava. Acolo, bărbatul a fost abordat de către o femeie, cu care a început să poarte diferite discuții. În jurul orei 23.00, Daniel G. s-a dus la mașină sa marca Opel Astra, parcată pe strada Jean Bart. În acel moment, femeia s-a urcat în autoturism, pe locul dreapta - față.

Văzând că are companie, bărbatul s-a întors până la bar pentru a îi cumpăra femeii o cafea, la pachet. Când a intenționat să plătească cafeaua, Daniel G. a observat că din buzunarul pantalonilor îi lipsea telefonul mobil marca Samsung.

În momentul în care a descoperit că îi lipsește telefonul mobil, bărbatul s-a întors în grabă la autoturism, dar femeia necunoscută a dispărut.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „furt calificat”.

sursa foto: stil.acasa.ro

Adauga comentariu