Un împătimit consumator de băuturi alcoolice, care se afla în sevraj și avea halucinații cu animale, a murit în casă

Ieri, în jurul orei 17.00, polițiștii din Burdujeni au fost anunțați despre faptul că Constantin S. (60 de ani), localnic, a murit acasa.

În urma cercetărilor s-a aflat că de aproximativ 15 ani, Constantin S. avea o relație de concubinaj cu Eleonora M.. În luna noiembrie 2018, cei doi s-au mutat împreună.

Din luna decembrie 2018, Constantin S. a început să consume băuturi alcoolice frecvent. Din această cauză, bărbatul cădea prin casă și se lovea de mobilă.

La data de 14 ianuarie 2019, Constantin S. a intrat în sevraj. Acesta refuza să mai coboare din pat, spunându-i Eleonorei că vede fel și fel de animale prin casă. Pe la ora 16.00, acestuia i s-a făcut rău, motiv pentru care femeia a sunat la 112.

Constantin S. a fost găsit în poziția șezut, pe podea, lângă pat. Medicii ajunși la fața locului au încercat să îl resusciteze pe bărbat, dar în zadar. Aceștia au constatat decesul.

Răposatul nu se afla în evidența unui medic de familie. În ultima perioadă acuza afecțiuni hepatice.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Județean Suceava, urmând a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.

sursa foto: a1.ro

Adauga comentariu