Un individ a ajuns în arest după ce a furat drujba unor vecini

Ieri dimineață, pe la ora 07.30, o femeie în vârstă de 49 de ani, din comuna Horodnic de Sus, a sesizat dispariția unei drujbe, motiv pentru care a sunat la 112.

Apelanta locuiește împreună cu părinții săi, iar la data de 19 iulie 2021, în jurul orei 16.30, s-a dus la spitalul din Rădăuți pentru a finaliza documentele ce țin de transferul de proprietate dintre ea și părinți, tatăl fiind internat în stare gravă. În aceeași zi, în jurul orelor 17.30, susnumita a revenit la domiciliu, rămânând în același loc pe parcursul întregii nopți dintre zilele de 19/20 iulie 2021, fără a observa ceva deosebit.

În dimineața zilei de 20 iulie, în jurul orelor 07.10-07.15, la domiciliul persoanei vătămate s-a prezentat vecinul C.P. care a cerut o sticlă cu apă. Pe urmă, femeia a observat că dintr-o anexă lipsește o drujbă în valoare de circa 1.500 de lei.

După ce polițiștii au început cercetările, C.P. a recunoscut că în după-amiaza zilei de 19 iulie, profitând de faptul că apelanta și mama sa erau plecate de acasă, bărbatul a furat drujba și a vândut-o altei persoane. Drujba a fost recuperată și predată proprietarei.

Având în vedere faptul că făptașul se afla sub control judiciar pentru alte fapte, s-a luat legătura cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pentru a fi luate măsurile legale ce se impun. Așa se face că bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”.

Adauga comentariu