Un individ a ajuns în arestul IPJ Suceava după ce polițiștii au găsit în locuința sa un televizor furat de la o frizerie

După două luni de la comiterea unui furt dintr-o frizerie din cartierul Obcini, municipiul Suceava, polițiștii au reușit să dea de urma hoțului. Ieri, 30 martie 2021, în baza unui mandat de percheziție domiciliară, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale și o grupare de luptători SAS i-au „colindat” apartamentul lui Dani Geanini Iulius, de pe strada Bistriței, cartierul Obcini.

În interiorul imobilului se afla individul menționat împreună cu concubina sa. 

Cu ocazia percheziției, au fost ridicate din locuință mai multe articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și un televizor. Se pare că televizorul ar fi fost furat de la frizeria Steel's Barber în seara de 28 spre 29 ianuarie 2021.

Dani Geanini Iulius a fost condus la sediul Poliției Municipale Suceava pentru a fi audiat.

De asemenea, individul a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava pentru comiterea infracțiunii de „furt calificat”.


În seara de 28 spre 29 ianuarie 2021, în intervalul orar 19.30 - 10.00, persoane necunoscute au forțat un geam al frizeriei și au pătruns în interior, de unde au furat mai multe bunuri.

Atunci, valoarea bunurilor furate a fost estimată la 700 de lei.


Vă amintim că 224 de furturi au fost sesizate cu autor necunoscut în primele două luni ale acestui an, în Suceava. În peste 70% din cazuri hoții nu au fost identificați.


Adauga comentariu