Un individ are interdicția de a se mai apropia cinci zile de concubina sa după ce a rupt-o în bătaie

La data de 27 ianuarie 2019, la ora 15.50, polițiștii Secției de Poliție Burdujeni au fost anunțați prin 112 de către Viorica B. (36 de ani), din comuna Mitocu Dragomirnei, despre faptul că a fost bătută de către concubinul ei Ștefan Cheraru (31 de ani), din comuna Adâncata, în timp ce se aflau în garsoniera lor din municipiul Suceava.

În urma cercetărilor făcute de agenți a fost găsită apelanta care a declarat că concubinul său a lovit-o cu pumnii și picioarele în zona feței și a corpului din cauza  gelozie, după care a părăsit garsoniera unde locuiesc cu chirie. Aceasta a fost dusă la sediul Secției de Poliție Burdujeni, unde a depus plângere scrisă cu privire la infracțiunea de „violență în familie”.

Totodată, femeii i-a fost adus la cunoștință faptul că se poate adresa Serviciului de Medicină Legală Suceava, în scopul obținerii unui certificat medico – legal, care să ateste numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării leziunilor suferite. 

De asemenea, în urma discuției cu persoana vătămată, aceasta le-a cerut polițiștilor să emită pe numele agresorului un ordin de protecție.

În urma rezultatului chestionarului aplicativ, s-a stabilit că în acest caz se impune emiterea unui ordin de protecție împotriva lui Ștefan Cheraru, motiv pentru care a fost emis ordinul de protecție provizoriu pe o perioada de cinci zile.

Ulterior, Ștefan Cheraru a fost contactat telefonic, acesta prezentându-se la sediul secției de poliție, unde i s-au adus la cunoștință obligațiile prevăzute de ordinul de protecție, totodată fiindu-i înmânat un exemplar al acestuia.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „violență în familie”.

Adauga comentariu