Un individ beat a ajuns în arest după ce și-a înjurat soția și copiii, iar pe unul dintre fii săi i-a bătut cu cureaua

Ieri, în jurul orei 10.30, o femeie din orașul Milișăuți a sunat la 112 pentru a anunța faptul că soțul său face scandal și l-a lovit pe unul dintre copii cu cureaua peste zona corpului.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului și a stabilit că femeia se afla în locuința din Milișăuți împreună cu soțul ei, Ion N. și cei trei copii. Toți se pregăteau pentru a merge la biserică, dar din cauza unor neînțelegeri și contraziceri, bărbatul fiind beat l-a lovit pe fiul cel mare provocându-i răni. Ion N. și-a înjurat copiii și soția.

Din cauza alcoolului, scandalagiul nu era în stare să vorbească cu oamenii legii, acesta era incoerent. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, iar agresorul a fost evacuat din respectiva locuință.

În aceeași zi, pe la ora 17.30, aceeași femeia a sunat din nou la 112 și a anunțat faptul că soțul ei a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis în aceeași zi pe numele lui.

La fața locului s-a deplasat din nou un echipaj de protecție. Ion N. se afla pe trotuarul din fața locuinței soției sale, fiind beat în continuare.

Polițiștii l-au întrebat pe bărbat de ce nu a respectat ordinul de protecție emis în aceeași zi, iar replica scandalagiului a fost că respectiva locuință este și a lui și are tot dreptul să intre în ea. Oamenii legii nu au mai negociat cu individul și l-au reținut pentru 24 de ore, conducându-l în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru „încalcarea ordinului de protecție” și „violență în familie”.

Adauga comentariu