Un individ beat a ajuns la spital cu fața plină de sânge după ce a dat cu capul în geamul de la ușa casei mamei sale

La data de 19 iunie 2021, la ora 23.10, polițiștii din Bălcăuți au fost anunțați prin 112 de către Anton D., din comuna Grănicești, despre faptul că fratele său Daniel D. a provocat scandal la domiciliul părinților.

În jurul orei 23.00, Daniel D. a consumat băuturi alcoolice la un bar din localitate, iar când s-a întors acasă, într-o stare avansată de ebrietate, a provocat scandal. Mama acestuia, speriindu-se, l-a chemat pe fiul său, Anton D.. Fiind în stare avansată de ebrietate și totodată agitat, Daniel D. a declarat că va părăsi domicilul, însă în momentul în care a ajuns în fața ușii de la intrarea în locuință a lovit geamul cu capul, distrugând un ochi din sticlă, ocazie cu care și-a provocat leziuni fizice la nivelul nasului și a capului.

De asemenea, în timpul intervenției polițiștilor la fața locului, Daniel D. l-a amenințat pe fratele său, Anton D. cu bătaia.

a fața locului s-a deplasat și un echipaj de pe ambulanță care l-a transportat pe Daniel D. la Spitalul Municipal Rădăuți, iar în urma examinării acestuia s-a stabilit diagnosticul de „traumatism cranio-facial, multiple plăgi nazale, traumatism tempoparietal drept”.

Prejudiciul estimat este de 100 lei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal cu privire la săvârşirea infracțiunilor de „distrugerea”, „vătămarea corporală din culpă” și „amenințarea”.

Adauga comentariu