Un individ beat a ajuns pe mâna polițiștilor după ce a furat o bicicletă și a dat cu fața de pământ

Ieri, un cetățean a sunat la 112 în încercarea de a-l ajuta pe un bărbat aflat la ananghie după ce a căzut de pe bicicletă și s-a rănit în zona feței. Evenimentul s-a petrecut la data de 20 iunie 2021, în jurul orei 15.00, în satul Voievodeasa, comuna Sucevița.

De asemenea, în aceeași zi, pe la ora 15.00, un alt localnic din zona respectivă a sunat la 112 pentru a anunța faptul că Petrică P. i-a furat bicicleta parcată în fața barului „La Sarman” din Voievodeasa.

Atunci, Petrică P., aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, trecea prin fața barului menționat. Văzând bicicleta rezemată de gard și proprietarul în interiorul barului, Petrică P. a profitat de ocazie a furat bicicleta și s-a îndreptat cu aceasta către ieșirea din satul Voievodeasa. După ce s-a deplasat cu bicicleta circa 500 de metri, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă. În urma acestui eveniment, individul a suferit răni în zona feței. Un cetățean l-a observat pe biciclistul rănit și a sunat la 112.

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție care a constatat faptul că persoana rănită este Petrică P. care a furat bicicleta în cauză. Bunul sustras a fost recuperat și predat proprietarului. Cel din urmă nu a dorit să depună plângere penală față de făptaș.

Petrică P. a refuzat transportul la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „furt” și „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu