Un individ beat și-a bătut soția în fața receptiei UPU din cadrul SJU Suceava. Femeia și-a adus la spital copilul rănit la un picior

Ieri, în jurul orei 21.00, o femeie în vârstă de 42 de ani, din municipiul Suceava, s-a dus la Spitalul Județean Suceava împreună cu fiul său în vârstă de 10 ani, care se lovise la un picior. În timp ce suceveanca se afla în fața recepției UPU, a fost abordată de Andrei Galan (47 de ani), soțul ei cu care este în divorț. Cei doi nu mai locuiesc împreună din luna aprilie a anului 2020. Între cei doi a izbucnit un conflict în urma căruia bărbatul a înjurat-o pe femeie și a lovit-o cu palmele peste față de mai multe ori.

La fața locului a intervenit un echipaj de poliție care l-a găsit pe agresor. Cel din urmă era beat și a spus că se afla la UPU cu mama sa, în momentul în care soția și fiul ei minor au ajuns. Individul a recunoscut în fața oamenilor legii că și-a bătut soția.

În urma întocmirii Formularului de Evaluare a Riscului, a reieșit faptul că există un risc iminent asupra vieții sau integrității corporale a victimei. Totuși, femeia a spus că nu dorește să fie emis Ordinul de Protecție Provizoriu, dar a spus că se va adresa Judecătoriei Suceava pentru a fi emis un Ordin de Protecție.

Victima a depus plângere împotriva agresorului pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.

Andrei Galan a fost amendat cu 1.000 de lei.

Adauga comentariu