Un individ beat și fără permis a fost reținut de polițiști după ce a dat cu mașina peste o femeie aflată pe trotuar și a fugit de la locul accidentului

La data de 16 ianuarie 2022, ora 16.50, un individ, în timp ce conducea autoturismul Mercedes - Benz pe strada Mărășești din municipiul Suceava, dinspre strada Mihail Kogălniceanu, în dreptul magazinului „Florea” a virat la dreapta pentru a opri pe trotuar, ocazie cu care a acroșat-o și accidentat-o pe Daniela H. (49 de ani), din localitate, care se deplasa în calitate de pieton pe trotuarul din dreptul magazinului respectiv.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a Danielei H. care a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticată cu „contuzie gleznă stângă prin accident rutier”.

Șoferul mașinii a părăsit locul producerii accidentului până la sosirea polițiștilor, fără încuviințarea acestora.

La ora 18.10, în urma investigațiilor desfășurate de oamenii legii, autoturismul Mercedes - Benz a fost găsit în trafic pe strada Mihail Kogălniceanu la intersecția cu strada Mihail Sadoveanu. La volanul acestuia se afla Ion Daniel Crăciun (42 de ani), din municipiul Suceava.

Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest precum și recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor făcute în baza de date s-a stabilit faptul că Ion Daniel Crăciun nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului”, „conducerea unui vehicul fără permis” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge”.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Suceava.

Adauga comentariu