Un individ, care i-a furat sacoșa unei femei pe o stradă din Suceava, a fost condamnat la patru ani de închisoare

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Alexandru Nicolae Cuciureanu la patru ani de închisoare săvârșirea infracțiunii de furt. În trecut individul a primit pedepse și pentru alte infracțiuni, pedepse ce i-au fost adăugate în această condamnare.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta s-a făcut apel în termen de 10 zile de la comunicare.


La data de 28 octombrie 2019, în jurul orei 16.00, o femeie a plecat de acasă cu intenția de a se plimba prin municipiul Suceava. La un moment dat, femeia a ajuns în vizorul lui Alexandru Nicolae Cuciureanu, care venea din sens opus, pe același trotuar. Deoarece inculpatul a observat de la distanță faptul că femeia se deplasa greu, acesta s-a retras pe o alee laterală așteptând să fie depășit de victimă. În momentul oportul, bărbatul a revenit în stradă, a tras sacoșa din mâna femeii și s-a retras pe aceeași alee dintre blocuri. Victima nu a putut opune rezistență.

După ce a furat sacoșa, inculpatul a intrat într-o scară de bloc, unde a verificat conținutul sacoșei.

În interiorul sacoșei se afla suma de 80 de lei, un telefon mobil marca Nokia și un mănunchi de chei. Bărbatul a păstrat suma de bani și telefonul mobil și a abandonat sacoșa. Pe urmă, Cuciureanu și-a văzut de treaba lui, deplasându-se spre Biserica Sfântul Dumitru.

În momentul în care telefonul a început să sune, inculpatul l-a închis și l-a aruncat, deoarece era vechi și uzat. După ce a aruncat telefonul mobil, bărbatul și-a continuat deplasarea, traversând strada Cernăuți spre Calea Unirii. Când acesta a ajuns în cartierul Burdujeni, a cheltuit banii furați pe mâncare și băutură.

La audieri, inculpatul și-a recunoscut fapta.

Adauga comentariu