Un individ care lovea trecători fără motiv în centrul Rădăuțiului a fost reținut pentru 24 de ore

Polițiștii au continuat cercetările cu privire la faptul că Severus Afin Băcilă (29 de ani) lovea la întâmplare trecătorii de pe o stradă din Rădăuți.

La data de 10 mai 2022, în jurul orei 10.00, doi polițiști care se aflau în centrul Rădăuțiului, pe strada Piața Unirii, l-au observat pe un individ care jignea, înjura și lovea mai mulți trecători. Aceștia au intervenit și l-au imobilizat pe individ, după care și-au sunat colegii. Individul agresiv a fost condus la spital și internat la secția de Psihiatrie.

Polițiștii au vizionat filmările surprinse de camerele de supraveghere din zonă și au observat cum Băcilă a lovit fără motiv patru trecători.

Una dintre victime a depus plângere pentru cele întâmplare. Polițiștii desfășoare activități de identificare și a celorlalte trei victime.

Persoanele agresate de către Severus Afin Băcilă pot adresa o plângere Poliției Municipale Rădăuți în termenul legal de 90 de zile. Astfel, agresorul ar putea fi împiedicat să mai repete o astfel de atitudine în societate.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „lovire sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

După ce cazul a ajuns la procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, Severus Afin Băcilă a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta a fost introdus în Arestul IPJ Suceava.

 

 

Adauga comentariu