Un individ care s-a dat drept polițist a tâlhărit o persoană în propria casă, furându-i telefonul mobil

La data de 24 februarie 2021, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului Alexandru Samir Dinu, care a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de  de tâlhărie calificată.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 21 spre 22 februarie a.c., în jurul orei 04.00, s-a deplasat la locuinţa  unei persoane din mediul urban şi recomandându-se a fi poliţist, i-a solicitat să se aşeze în poziţia culcat. În continuare, inculpatul a exercitat acte de violenţă fizică asupra persoanei vătămate şi i-a sustras un telefon mobil, în valoare de 680 lei, fiind ulterior recuperat. În urma actelor de violenţă fizică exercitate asupra persoanei vătămate, acesteia i-au fost provocate leziuni traumatice care au necesitat un nr. de 1-2 zile îngrijiri medicale.

La data de 24 februarie 2021, Judecătoria Fălticeni a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 zile.

Adauga comentariu