Un individ, care și-a convins iubita să se prostitueze, a fost condamnat la peste șase ani de închisoare

Tribunalul Suceava l-a condamnat pe Florian Mitrea la șase ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori. 

În același dosar au fost condamnați și alți inculpați.

Violeta Florentina Oancea a primit trei ani de închisoare pentru trafic de minori. 

Cristian Nicușor Roșu a primit șase ani, o lună și 20 de zile de închisoare pentru trafic de persoane, trafic de minori și nerespectare a regimului materialelor explozive.

Gheorghiță Cristian Sabou zis „Comunistu” a fost condamnat la patru ani, o lună și 10 zile de închisoare pentru trafic de persoane.

Constantin Gheorghe Mocanu a fost achitat pentru infracțiunea de trafic de minori.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.


La începutul anului 2013, Nicuşor Cristan Roşu, din Bucureşti, a fost arestat de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, în dosarul grupării de trafic de persoane în scopul exploatării sexuale a mai multor tinere, parte dintre ele minore, pe raza municipiului Bucureşti şi în bordeluri din Germania.

Victima l-a cunoscut pe Nicuşor Cristian Roşu în perioada liceului, cei doi fiind colegi de şcoală. Cei doi au fost iubiţi în perioada liceului, la Bucureşti, iar la patru ani de la absolvire, s-au reîntâlnit şi au reluat relaţia amoroasă.

La scurt timp, explică anchetatorii, Nicuşor Cristian Roşu i-a promis iubitei sale că o va lua de soţie, iar apoi i-a propus să plece amândoi în Germania pentru a face rost de banii de nuntă.

Ramona a acceptat, ba mai mult a fost de acord să-şi amaneteze şi bijuteriile din aur (aproximativ 157 de grame), pentru a merge în Germania împreună cu viitorul soţ.

Când bărbatul i-a propus să se prostitueze într-un bordel din Germania, femeia a acceptat.

Nicuşor Cristian Roşu i-a spus că aceasta este singura lor şansă de a strânge aproximativ 20.000 de euro pentru a face nunta şi a-şi cumpăra şi o maşină.

După aproximativ o lună, se arată în documentele înaintate instanţei de procurorii DIICOT, a venit în Germania şi Nicuşor Cristian Roşu, care i-a spus că după ce a plătit cheltuielile cu plata chiriei, utilităţile şi hrana, nu le-au mai rămas decât 50 de euro.

În realitate, explică anchetatorii, Ramona a câştigat 7.000 de euro, tânăra notându-şi zilnic pe un caiet numărul clienţilor şi sumele câştigate.

Când i-a reproşat viitorului „soţ” că i-a furat din banii, a fost bătută şi lovită cu capul de perete.

Dintr-o dată, aşa-zisa relaţie de dragoste dintre cei doi s-a transformat într-un calvar.

Viitorul „soţ”, a declarat chiar victima, i-a spus după câteva zile de la acel incident că urma să o vândă unui patron de club de noapte, cu suma de 7.000 de euro.

A reuşit să fugă din Germania, sub pretextul că merge la coafor, şi cu banii pe care-i avea la ea, a luat un taxi până în Frankfurt şi de aici un autocar spre România.

Adauga comentariu