Un individ care a tâlhărit un bătrân pe peronul gării din Verești a fost condamnat la doi ani și cinci luni de închisoare cu suspendare

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Vasile Axînti, care nu are antecedente penale, la doi ani și cinci luni de închisoarea cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunilor de „tâlhărie”, „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „ultraj”.

Decizia nu este definitivă. Aceasta poate fi contestată în termen de 10 zile de la comunicare.


La data de 22 aprilie 2021, prin serviciul 112 a fost anunțat faptul că I.A. (62 de ani), din localitatea Verești, a fost tâlhărit pe peronul gării din localitaeta Verești. Atunci, un localnic l-a tâlhărit pe I.A. de 550 de lei.

Pe urmă, polițiștii împreună cu victima s-au deplasat la locuința lui Vasile Axînti, respectiv în satul Hancea, comuna Verești. Axînti a fost găsit acasă, fiind beat. Atunci, concubina individului le-a permis polițiștilor să intre în gospodărie. Văzându-i pe polițiști, Vasile Axînti s-a enervat și a devenit agitat, motiv pentru care a fost încătușat. După ce bărbatul a fost controlat corporal, asupra sa a fost găsită suma de 550 de lei.

 

Adauga comentariu