Un individ care trebuia să stea în carantină a fost amendat cu peste 7.000 de lei după ce nu a acordat prioritate de trecere unui pieton

Ieri, în jurul orei 10.30, un echipaj de poliție a observat un autoturism marca Audi care nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care traversa regulamentar strada Jean Bart din minicipiul Suceava. 

Oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei. Mașina respectivă a fost trasă pe dreapta, iar la volanul acesteia se afla un tânăr în vârstă de 27 de ani. Tânărul le-a spus polițiștilor că nu i-ar fi acordat prioritate de trecere pietonului deoarece s-ar fi speriat.

După ce polițiștii au efectuat verificări în bazele de date, tânărul figura aflându-se în carantină în perioada 24 mai 2021 - 6 iunie 2021. 

Individul a fost amendat cu 2.320 de lei pentru că nu a acordat prioritate de trecere pietonului respectiv și i-a fost reținut permisul de conducere. Pentru faptul că nu a respectat măsura carantinării, tânărul a fost amendat cu 5.000 de lei.

Adauga comentariu