Un individ din Arbore a fost condamnat la patru ani și șase luni de închisoare pentru a tâlhărit trei minori furându-le 310 lei

Judecătoria Rădăuți l-a condamnat pe Matei Pușcașu la patru ani și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Vă amintim faptul că la data de 1 septembrie 2021, Matei Pușcașu a fost reținut pentru 24 de ore, pentru o tâlhărie pe care a comis-o în seara de 29 spre 30 august 2021, în jurul orei 00.00.

„În cauza de faţă există probe din care rezultă faptul că în noaptea de 29/30.08.2021, în jurul orelor 00:00, cu intenţie directă, inculpatul P.M. prin întrebuințarea de amenințări și violențe fizice, respectiv lovituri cu pumnul în zona feţei, asupra a trei persoane vătămate minore, provocându-le leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare de 6-7 zile de îngrijiri medicale, 3-4 zile îngrijiri medicale şi respectiv 1-2 zile de îngrijiri medicale, împrejurare în care le-a sustras suma totală de 310 lei. (...)

Precizăm că dispunerea punerii în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie a inculpatului”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Adauga comentariu