Un individ din Boroaia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru că a produs un accident rutier cu răniți și a fugit de la fața locului

Judecătoria Fălticeni a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu privire la dispunerea arestării preventive pentru 30 de zile față de Remo Gabriel Monoranu pentru săvârșirea infracțiunii de „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”. Avocatul inculpatului a formulat o cerere prin care solicita luarea măsurii arestului preventiv la domiciliu, dar această solicitare a fost respinsă.

Decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.


Vă amintim faptul că, la data de 17 septembrie 2021, pe la ora 18.00, Remo Gabriel Monoranu, din comuna Boroaia, conducea un autoturism marca Kia pe strada General Traian Dafinescu din satul Boroaia. Acesta circula dinspre DN 15 C spre Bogdănești. Deoarece nu a adaptat viteze într-o curbă la stânga, șoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat în coliziune cu un cap de pod de pe partea dreaptă, având în vedere direcția lui de deplasare.

În urma evenimentului rutier, pasagerul aflat pe scaunul din dreapta față a fost rănit. Cel din urmă a fost transportat la spitalul din Fălticeni, unde a fost diagnosticat cu „plagă mână stângă și traumatism toraco-abdominal”. 

De asemenea, Monoranu a plecat de la locul accidentului.

Polițiștii l-au verificat pe individ în baza de date și au constatat faptul că individul are permisul de conducere anulat.

Oamenii legii au întocmit atunci un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”.

Ulterior, la data de 20 septembrie 2021, polițiștii au continuat cercetările și l-au identificat pe fugar. La data menționată, Remo Gabriel Monoranu a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în arestul IPJ Suceava.

Adauga comentariu