Un individ din Milișăuți a primit o amendă penală de 4.980 de lei pentru că i-a bătut și i-a amenințat cu moartea pe câțiva concetățeni fără a avea vreun motiv

Judecătoria Rădăuți l-a condamnat pe Dumitru Cristian Țical la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 4.980 de lei.

De asemenea, inculpatul trebuie să plătească 1.500 de lei daune morale pentru una dintre victime și 1.000 de lei daune morale pentru a doua victimă.

Inculpatul a făcut apel față de această decizie. Curtea de Apel a respins, ca nefondat, apelul inculpatului. În aceste circumstanțe decizia a rămas definitivă.


Vă amintim faptul că, la data de 3 noiembrie 2020, polițiștii din Milișăuți au emis o ordonanță de reținere pe numele lui Dumitru Cristian Țical (35 de ani), din orașul Milișăuți, pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe” și „amenințare”.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava deoarece ar fi bătut/amenințat două persoane la diferență de două zile.

La data de 29 octombrie 2020, în timp ce se afla pe un câmp, o femeie a fost înjurată și amenințată cu moartea de către Țical, fără vreun motiv.

La data de 31 octombrie 2020, în timp ce se afla pe strada Ciprian Porumbescu din orașul Milișăuți, un bărbat ar fi fost lovit de două ori cu pumnul de către Țical.

 

Adauga comentariu