Un individ fără permis care s-a luat la întrecere cu polițiștii a fost reținut pentru 24 de ore

La data de 20 iunie 2021, la ora 14.15, polițiștii din Pojorâta au făcut semn regulamentar de oprire, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei, unui autoturism Opel care circula pe sens opus pe DJ 175 pe direcția Izvoarele Sucevei – Breaza.

Șoferul nu s-a conformat, motiv pentru care agenții au pornit în urmărirea mașinii, care a fost oprită la intersecția dintre DJ 175 cu DC Lucava, la volan fiind depistat un bărbat, iar pe scaunul din dreapta față, o femeie. Bărbatul a declarat verbal că nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și a prezentat pentru control documentele autoturismului, cartea de identitate, stabilindu-se că se numește Vasile Flocea, din comuna Fundu Moldovei.

Fiind verificat în bazele de date s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Suceava, urmând ca astăzi să fie prezentat procurorului de caz pentru a se analiza posibilitatea dispunerii unei alte măsuri preventive.  

Adauga comentariu