Un individ fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina pe raza localității Vama. În autoturism se aflau încă patru tineri

Luni, 29 noiembrie 2021, pe la ora 21.00, Victor Manole (25 de ani), din comuna Vama, conducea un autoturism marca Jeep dinspre comuna Vatra Moldoviței spre comuna Vama. În mașina menționată se aflau Daniel Pazar (18 ani), E.F. (16 ani), G.G. (15 ani) și I.G. (13 ani), toți din localitatea Vama.

La un moment dat, într-o curbă la stânga, șoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat în derapaj. Pe urmă autoturismul s-a răsturnat pe laterala mașinii, pe drum. Tinerii au ieșit din autoturism și l-au repus pe roți.

În urma accidentului, Victor Manole a fost rănit ușor, motiv pentru care a primit îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc. Acesta a fost diagnosticat cu contuzie gambă dreaptă cu plăgi escoriate și contuzie coloană cervicală.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care au constatat faptul că Victor Manole nu avea permis de conducere. În aceste condiții, cei implicați în evenimentul rutier s-ar fi vorbit să le spună polițiștilor că în momentul accidentului la volanul autoturismul se afla Daniel Pazar.

Cu toate acestea, oamenii legii au stabilit că D.P. i-a încredințat autoturismul marca Jeep lui Victor Manole, deși știa că individul nu are permis de conducere.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ,,instigare la mărturie mincinoasă” și ,,părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

IMAGINEA ESTE INFORMATIVĂ. NU ESTE DE LA ACEST EVENIMENT.

sursa foto: Jurnal MM

Adauga comentariu